En perfekt packad resväska kan göra resan lättare. Därför är det en riktigt god idé att undersöka, hur man kan lära sig att bli mästare på att packa resväskan. Det är inte världens svåraste konst, men vi måste ändå konstatera att det är inte alla resenärer som känner till hur de ska göra för att utnyttja all plats i resväskan på bästa sättet. Som tur är finns det nu hjälp att få.

En större väska behöver inte nödvändigtvis vara rätt lösning

Om din största utmaning är, att du aldrig kan få plats med allt det som du vill ta med dig på resan, kan du vara sugen på att köpa en ännu större resväska. Det är en möjlighet, men behöver inte nödvändigtvis vara den bästa lösningen på problemet. Att du inte kan få plats med alla dina saker kan nämligen bero på, att du inte är särskilt bra på att prioritera. Därför bör du starta med att försöka bli bättre på att prioritera bland dina saker, även om det är lättare sagt än gjort.

 

folding-techniques

 

Använd en platsbesparande vikningsteknik

Nu blir det lite tekniskt.

Det finns många olika vikningstekniker, när det handlar om att packa resväskan. För att få dina kläder att ta så lite plats som möjligt i väskan, handlar det om att välja en vikningsteknik som är så platsbesparande som möjligt. Du kan söka efter inspiration till tekniker på nätet.

Starta packningen i god tid

Det finns ett oofficiellt begrepp för att packa i sista stund – panikpackning.

Det är absolut inte någon bra idé att använda sig av panikpackning, eftersom man riskerar att glömma både det ena och det andra som man vill och behöver med på resan. Därför vill vi råda dig till att börja med packningen i god tid, så du i lugn och ro kan gå igenom hela din lista över packningen och kontrollera att du har kommit ihåg allt du ska ha med. På det viset undviker du att komma fram till resmålet och upptäcka, att du har glömt både badkläder, solkräm och böcker.

Kom ihåg medicin och kosttillskott

Om du behöver medicin och kosttillskott i din vardag, måste du naturligtvis komma ihåg att ta med de också på semestern. Därför bör punkten medicin och kosttillskott alltid stå överst på din packningslista, eftersom det är mycket viktigt att du inte glömmer att packa ner detta i resväskan.

Om du vill resa med CBD produkter, bör du undersöka om det är lagligt för dig att resa runt med produkterna i väskan. Det är jo ingen god idé att riskera att komma i problem med polisen i ett främmande land. Besök www.nordicoil.se för att få mera information.

Packa dina toalettartiklar på ett förnuftigt sätt

Om du vill vara säker på att ditt shampoo, parfym, tandkräm och andra vätskor inte rinner ut i väskan, är det mycket viktigt att du packar in dina toalettartiklar på ett förnuftigt sätt. Det gäller att du får tag på praktiska plastpåsar till det. Du kan faktiskt också köpa en vattentät toalettväska. Om du vill vara extra säker, kan du använda både plastpåsar och en vattentät toalettväska. Så är du säker på att inte få någon obehaglig överraskning när du öppnar resväskan på hotellrummet.